2 AT Chemicals eshte prodhuesi i vetem i Hipoklorit Natriumit ne Shqiperi dhe eshte i regjistruar ne “Agjensine Europiane te Kimikateve”-ECHA dhe REACH-“Regjistrimi, Vleresimi, Autorizimi dhe Kufizimi i Kimikateve”

QËLLIMI YNË

Një nga objektivat kryesore të kompanisë është prodhimi i dezinfektantëve për ujë të pijshëm. Që nga viti i parë i investimit, u përmirësua teknologjia …më shumë

KAPACITETI

Kapaciteti prodhues i produkteve kimike tejkalon 15,000 ton në vit. Kapaciteti i magazinimit është 1000 ton. Numri i mjeteve e transportit të firmave arrin në 9, 4 prej të cilave janë për transport të lëngshëm… lexo më shumë

TRANSPORT

Transporti i të gjitha produkteve kimike kryhet nga automjetet e firmës që janë brenda standardeve për transportin e kimikateve. Mjetet e transportit të qëndrueshëm përbëhen nga 9 automjete… më shumë

978
CUPS OF COFFEE

The common things expected from a digital agency are nice looking.

12700
LINES OF CODE

The common things expected from a digital agency are nice looking.

67
FINISHED PROJECTS

The common things expected from a digital agency are nice looking.

276
WORKING HOURS

The common things expected from a digital agency are nice looking.

DISA NGA PRODUKTET TONA

PRODUKTE PER TRAJTIMIN E UJIT TE PIJSHEM DHE TE NDOTUR

LENDE TE PARA PER PRODHIMIN E DETERGJENTEVE

PRODUKTE PER INDUSTRINE E LEKURES

PRODUKTE PER INDUSTRINE E NAFTES

PRODUKTE PER INDUSTRINE USHQIMORE

PIGMENTE QE PERDOREN NE INDUSTRINE E PRODHIMIT TE DETERGJENTEVE