PERDITESIM I STANDARTEVE

17

VITE EKSPERIENCE

15,000

TON PRODUKTE KIMIKE NE VIT

1,000

KAPACITET TE LARTE TONAZHI

2 AT Chemicals u themelua në vitin 2001 për të ofruar zgjidhje të përshtatura për të plotësuar nevojat e klientëve tanë. Që nga viti 2001,2 AT Chemicals është lider në prodhimin dhe tregtimin e lëndëve të para për përdorim në industrinë e naftës, në energjitikë, industri ushqimore, bujqësi, mjedis dhe shëndet.

Aktiviteti i kompanisë është prodhimi, magazinimi, dhe shpërndarja e kimikateve në përputhje me standratet me te larta te cilesise.

2 AT sh.p.k është çertifikuar nga standardet e kontrollit të cilësisë dhe sigurisë europiane ISO 9001:2015,ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, PAS 99:2012.

Paisja me çertifikatën ISO 9001:2015 demostron angazhimin tonë për të ofruar një shërbim cilësorndajklientëve tanë në të gjithë sektorët e biznesit.

2 AT Chemicals është paisur me Standardin e Cilësisë Mjedisore ISO 14001.

Performanca e kompanisë tonë në prodhimin, magazinimin dhe tregëtimin e kimikateve është gjithmonë në përputhje me ligjet dhe miqësore ndaj mjedisit.