AGROKULTURE

Formimi I Departamentit te  AGROKULTURES ne 2AT Chemicals ka per qellim te zhvilloje partneritet afatgjate me furnizuesit dhe klientet, gjithashtu synimi yne eshte te qe plotesojme nevojat e fermereve, përmirësojme  cilësinë e jetës së tyre dhe suksesin e tyre profesional, nderkohe që ruajme mjedisin dhe burimet natyrore.

Portofoli i produkteve, mbulon fushat kryesore te zhvillimit te  bujqesise:

Mbrojtja e te mbjellave

Perzgjedhje te fares

Plehra – Produkte te veçanta ushqyese

Te gjitha produktet jane te standardeve me te larta dhe jane te pershtatshme per kushtet mjedisore dhe tokesore rajonale, per te mbeshtetur rezultate te larta:

Kulture e shëndetshme

Rendimentet e larta

Ne kete menyre ky Departament ofron per klientet:

  • Produkte te reja
  • Produkte koherente
  • Teknologji te zhvilluara
  • Ofertat me te mira ne treg