GOMA DHE PLASTIKE

Departamenti I GOMES DHE PLASTIKES ne 2AT Chemicals ofron nje game te plote te produkteve te prodhuara nga kompanite me te medha te prodhimit ne bote.

Portofoli  yne dinamik i produkteve  ploteson standardet me te larta te cilesise, mbulon plotesisht spektrin e te gjitha industrive te prodhimit te plastikes ,per perdorim shtepiak apo industrial.

 • Plastike
 • Kabllo
 • Paketimi i ushqimit
 • Shishe
 • Tuba me perdorim bujqesor dhe agrokulturor
 • Tuba
 • Rripa
 • Aplikime te specializuara plastike

Rangu I produkteve tona perfshin:

 • Polimere
 • Dispersione të polimereve
 • Laminator
 • Tretes
 • Pigmente
 • Plotesues
 • Gome natyrale dhe sintetike
 • Reshire
 • Polimer pluhur
 • Pershpejtues
 • Ngadalesues
 • Fibra