KUJDESI PERSONAL

Strategjia dhe qellimi I Departamentit te Kujdesit Personal eshte qe te mbeshtese dhe kontribuoje ne deshirat dhe kerkesat e klienteve per te plotesuar kerkesat moderne te cilesise per produktet e kujdesit personal.

Qellimi yne,  gjithashtu, eshte te zhvilloje mardhenie  dypaleshe te shendetshme dhe afatgjata te besimit dhe bashkepunimit si me furnizuesit ashtu edhe me klientet.

Listimi i meposhtem permban elementet kryesore qe ne tregetojme ne kete sektor:

 • Perberes aktive
 • Ruajtes
 • Emulsifikues
 • Surfactants
 • Alkoole dhe acide yndyrore
 • Ekstrakte
 • Estere
 • Silikone
 • Kondicionues
 • Tretes
 • Trashes
 • Vitamina
 • Vaj bimor dhe Gjalpe
 • Antioksidante
 • Agjente rezistente ndaj ujit
 • Suplemente dietike