PERPUNIM LEKURE & TEKSTILE

2AT Chemicals prej vitesh operon  ne tregun e materialeve te perpunimit te LEKURES dhe TEKSTILEVE, duke u bere furnizuesi kryesor ne Shqiperi per kompanite qe operojne ne kete sektor.

Kompania jone disponon nje portofol mjaft te gjere produktesh duke mbuluar keshtu nevojat ne industrine e leshit, lekures, pelhurave.

Sektoret te cilet kompania jone furnizon jane:

 1. Regjesit e lekures
 2. Punishtet e ngjyrosjes
 3. Shtypshkronjat
 4. Punishtet tjerese-thurese
 5. Lavanderi industrial

Kategorite tona te produktit:

 • Acide
 • kriperat inorganike
 • kriperat fosfate
 • Agjentet e oksidimit
 • Agjentet e reduktimit
 • Antishkumuesit
 • Έnzimat
 • Heqesit e yndyres
 • Agjentët e lageshtise
 • Zbutesat
 • Vajra
 • Ngjyra acide
 • Ngjyra oksiduese
 • Agjente dekolorues
 • Niseshte
 • Tretes
 • Agjentet e rrezitjes
 • Rrezites
 • Biocidet
 • Ndricues
 • Produktet e trajtimit te ujerave te ndotura
 • Produktet industriale te trajtimit te ujit