SHENDETI DHE USHQIMI I KAFSHEVE

Departamenti i Ushqimit dhe Shendetit te Kafsheve ne kompanine 2AT Chemicals,  furnizon me perberes dhe aditive ne industrine e produkteve ushqimore per kafshe.

Ne ofrojme produkte me cilesi  te larte, te dizajnuara per te permiresuar shendetin dhe performancen e kafsheve.

 

Lista e produkteve tona pasurohet vazhdimisht me produkte te larmishme si:

-Perberesit dhe Aditivet e ushqimit –mineralet-elementet gjurme, acidet, etj

-Nutrientet pasurues te ushqimit

-Perberesit ndihmes te perpunimit te ushqimit  dhe materialet ruajtes te ushqimit

-Produktet e higjenes