SUPLEMENTET USHQIMORE

Per ti ardhur ne ndihme konsumatorit dhe per te plotesuar nevojat ushqimore gjithmone ne rritje te shoqerise, 2AT Chemicals ka ngritur departamentin e Nutrienteve Ushqimore te cilet sigurojne shumllojshmeri dhe cilesi te larte ne treg.

Lista jone per shtesat ushqimore eshte:

  • Vitamina
  • Kolagjen
  • Sulfat kondroitin
  • Acidi hialuronik
  • Ekstraktet në formë të lengshme dhe pluhuri
  • Prebiotike
  • Burime Omega-3
  • Embelsuesa
  • Xhelatine