TRAJTIMI I UJIT DHE METALEVE

Departamenti I trajtimit te ujit eshte nje nga pikat me te fort te firmes tone.

Firma jone ofron produkte kimike cilesore per te mbeshtetur procesin e trajtimit te ujrave, si ato publike ashtu edhe private.

 

Ne kete menyre ne ofrojme produktet tone te trajtimite te:

-ujit te pijshem

-ujrave te ndotura

-ujrave industrial

-ujit te pishinave

Gama e produkteve tona ne kete sektor eshte mjaft e gjere.

 

 Me poshte mund te gjeni disa nga produktet tona qe perbejne kete sektor:

  • Agjente reduktues
  • Flokulante Inorganike
  • Klorure inorganike (Hipoklorit Kalciumi, Hipoklorit Natriumi)
  • Antishkumues
  • Aditive anti-korrozion
  • Antifrize
  • Paisje per filtrim
  • Acide
  • Klorure organike (granular, pluhur, tablet)