USHQIM DHE PIJE

Portofoli  i produkteve te ushqimeve dhe pijeve  eshte nje nga me dinamiket dhe gjithepërfshires, duke mbuluar te gjitha kategorite e  lendeve te para per prodhimin e pijeve dhe ushqimit duke siguruar standardet me te larta te cilesisë.

Lista e produkteve tona permban:

 • Acidifikues
 • Emulsifikues
 • Viskozifikues
 • Karbonate
 • Citrate
 • Laktate
 • Fosfate
 • Pluhur qumeshti
 • Proteina qumeshti
 • Produktet e kakos
 • Perime te thata
 • Produkte te vezeve
 • Niseshte
 • Antioksidante
 • Vitamina
 • Proteina natyrore
 • Rregullatore te shijes
 • Aroma
 • Embelsues
 • Ruajtes
 • Enzima frutash dhe farash
 • Perberesit e Veres dhe Birres
 • Produkte te bioteknologjise per punishte vere