VESHJE DHE NDERTIM

Departamentit te Ndertimit i eshte dhene perkrahja maksimale teknike dhe eshte kryer vazhdimisht  promovimi i materialeve industriale te paperpunuara si edhe aditiveve per Bojra,  Ngjitesa, Bojra Ndertimi, Prodhuesit e  dyllit etj.

Gama e gjere e produkteve tona mbulon te gjithe sektoret e industrise si:

Segmente te veshjes:  dekorative, industriale, me bazë uji te drurit, bazuar ne tretes

Segmente ngjitese: me bazë uji, me baze tretes

Segmente ndertimi: ngjites per pllaka, llaqe te thata, llaçe, ngjitese, materiale izoluese, materiale ndertimi, additive

 

Portofoli i produkteve tona

 • Polimere
 • Disperzionet polimerike
 • Tretës
 • Pigmente-Llak pluhur
 • Aditivëve
 • Gome natyral dhe sintetike
 • Reshire
 • Polimer pluhur
 • Përshpejtuesit
 • Ngadalesues
 • Fibrat